Rv
Volledig scherm
© Rv

TT 08/06: Schrijvers naar Club - Harry Kane verlengt bij Tottenham - Lokeren zet zinnen op verdediger van... Atlético

Transfer TalkHet voetbalseizoen 2017-2018 zit erop en dat betekent dat de clubs zich weer kunnen roeren op de transfermarkt. In onze dagelijkse rubriek TransferTalk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Breken de Engelsen alweer een transferrecord, wie gaat er voor de miljoenen naar China en waar gaan de Belgische toppers heen? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

28 reacties

  • Dirk Molin

    6 jaar geleden
    Allard Emile, geen enkele Belgische ploeg heeft een budget om in de Champions League potten te breken, wat Gent in het verleden heeft gedaan gebeurt 1 keer in de 20 jaar, wie dat niet inziet is een dommerik.
  • Jean-marc Geirnaert

    6 jaar geleden
    Simpel he briglia, dan spelen we volgend jaar los kampioen. Jouw ploegske is alvast niet versterkt, royal sporting club oostende
  • Davy Van Laecke

    6 jaar geleden
    Gert zwans, liever jong belgisch talent dan een zieke Pool in de ploeg
  • Piet Corneel

    6 jaar geleden
    het zal vechten zijn om een plaatsje te bemachtigen op het veld want géén andere club wil spelers van de boeren!!! Hahahahaha
  • Allard Emile

    6 jaar geleden
    Met al die transfers van al de ploegen die Europees gaan spelen zullen we zien of ze inderdaad versterkt of verzwakt zijn. De pintjesliga is geen barometer!