De 18-jarige stiefmoeder woonde pas twee weken bij de vader van het kind.
Volledig scherm
De 18-jarige stiefmoeder woonde pas twee weken bij de vader van het kind. © RV

Peuter (2) verdrinkt in bad: stiefmoeder aangehouden voor moord

De onderzoeksrechter in Dendermonde heeft de aanhouding verlengd van de stiefmoeder van een tweejarig meisje na de dood van het kind. De stiefmoeder, zelf nog maar een meisje van achttien, belde vorige donderdag de hulpdiensten: ze had het meisje bewusteloos gevonden in bad, zei ze. Een dag later overleed het kind in het ziekenhuis. De vrouw wordt beschuldigd van moord en blijft een maand langer in de cel.

16 reacties

  • Heidi Werbrouck

    6 jaar geleden
    2 uur babysitten is wel niet te vergelijken met op 18-jarige leeftijd gaan samenwonen met een partner met een klein kind en er 24/7 voor zorgen. Er zijn er die het kunnen, maar een 18-jarige hoort uit te gaan, studeren en van het leven te genieten. Hoe en wat zal het onderzoek moeten uitwijzen maar dat haar moeder heeft toegestaan dat haar dochter op die leeftijd al ging samenwonen, en dat een man van 27 met kind een relatie begint met een 18-jarige, begrijp ik niet.
  • dominique van damme

    6 jaar geleden
    Moord of geen moord een kind laat je niet alleen in bad en uitleg ze is maar 18jaar als je kan samenwonen ben je volwassen
  • wendy fierens

    6 jaar geleden
    Ik weet dat ze dat nooit met opzet heeft gedaan en een ongeluk is snel gebeurd. Wie heeft er nu bv nog nooit de telefoon op genomen als die gaat terwijl kind in bad zit. Dat is nu maar een simpel voorbeeld.
  • pierre de smet

    6 jaar geleden
    Er zijn blijkbaar mensen die niet kunnen lezen en of het artikel niet hebben gelezen . Ter info ; De vader was gaan werken
  • Carolien Smets

    6 jaar geleden
    Ze is 18, in mijn ogen geen kind meer. Er zijn babysitters die veel jonger zijn en in staat geacht worden om enkele uren op kleine kinderen te passen. Toch niet aan mij besteed.