Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Yannick Ferrera nieuwe trainer van Waasland-Beveren: "Ik ben hier niet weg na zes maanden"

Jupiler Pro LeagueYannick Ferrera. Hij wordt de opvolger van Sven Vermant bij Waasland-Beveren. Vandaag werden de laatste details op papier gezet en werd hij ook officieel voorgesteld. Later wordt pas beslist hoe zijn sportieve staf eruit zal zien. "Zeven maanden thuis zitten is natuurlijk niet leuk", vertelde Ferrera die in oktober 2017 ontslagen werd bij KV Mechelen. 

24 reacties

  • didier de coster

    6 jaar geleden
    da rood kruis over hun logo van de club , ja da zegt genoeg zeker
  • PETER DE PAUW

    6 jaar geleden
    Jawel Maurits
  • Alfons Detemmerman

    6 jaar geleden
    Ja iedere ploeg moet een trainer hebben he. Maar wat er verkocht wordt in Beveren tijdens het seizoen is onwaarschijnlijk. Welke ploeg kan tijdens het seizoen Gano/ Morioka en Sekh verkopen .... plus dan ook nog de trainer ..... Waanzin !
  • Daniel Bovie

    6 jaar geleden
    Wat heeft deze zelfverklaarde voetbalprofessor nu eigenlijk al bewezen? Aan hoeveel clubs zit dat manneke nu al in België? Een stuk of 5? En dat is nog geen 40 jaar. Altijd veel babbels maar iets neerzetten bij een club, ho maar. Komt trouwens in een puinhoop terecht die gedoemd is om te mislukken.
  • rene heyligen

    6 jaar geleden
    Hij moet zeker geen knipoog geven naar collega's trainers want hij heeft hetzelfde gedaan door bij STVV naar Standard te verkassen. En als hij na 6 maanden opnieuw naar een topploeg kan doet hij het opnieuw.