Russische hooligans.
Volledig scherm
Russische hooligans. © rv

De "tsaren van de onderwereld": heeft Poetin Russische neonazihooligans onder controle voor WK?

Ze zouden naar verluidt onder de persoonlijke bescherming van president Vladimir Poetin staan en schoppen al jaren harde keet voor het plezier. Geweld is hun passie, niet voetbal. Het zijn de Russische neonazihooligans, die sinds het EK 2016 de "tsaren van de onderwereld" genoemd worden. Straks begint het WK in Rusland. Heeft Poetin de hooligans onder controle?

40 reacties

  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Er zal zeker gevochten worden ! En de politie kan niet overal zijn Triestig en bangelijk gevoel voor de echte supporters van overal alsook homo's En andere die daar niet welkom zijn !
  • Pierre De Koninck

    6 jaar geleden
    Het zal niet veel beter of slechter zijn dan op den Bosuil tijdens een risicomatch. Propaganda.
  • Ginette Cooleman

    6 jaar geleden
    Tijdens WK in strafkamp in Siberïe steken .
  • Marc LInden

    6 jaar geleden
    Marginalen zijn een soort mensen die zich door andere mensen alles laten opleggen, niet opkomen voor hun rechten en niet meer de moed hebben om te vechten voor hun waarden. Hoe is het verhaal van Spartacus ontstaan?? De moderne slaven worden kalm gehouden met een zak chips een goedkope fles wijn en sport op tv of een nieuwe evolutie het internet -dit laatste zou wel eens in hun nadeel kunnen uitdraaien- Brood en spelen zoals in de tijd van de keizers als het moeilijk werd in de samenleving.
  • William De Leeneer

    6 jaar geleden
    Ik vrees voor de Engelsen en supporters van Afrikaanse en Latijn's Amerikaanse ploegen en niet te vergeten de Polen (gezien de geschiedenis). Russen zijn heel racistisch en homofoob.