Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Commotie rond Belgische reisblogger die vakantiefoto maakte in Pompeï: “Die doodsbedreigingen doen me pijn”

ReizenEen helderblauwe hemel en geen toeristen in de nabije omgeving. Voor Nils Dekeersmaker, een Belgische reisblogger bekend onder de naam Nils Travels, het perfecte moment om een vakantiefoto te nemen. De jongeman, die nonchalant poseert op een antieke zuil in de Italiaanse stad Pompeï, kreeg doodsbedreigingen nadat hij het resultaat op sociale media postte. 

5 reacties

  • Ellen Debord

    6 jaar geleden
    Wat een hoop drama.
  • Jan

    6 jaar geleden
    Ocharme, dom ventje die interessant probeert te doen.
  • Denise Smeyers

    6 jaar geleden
    De foto laat zien hoe onrespectvol je gedraagt in het buitenland
  • chris delanghe

    6 jaar geleden
    inderdaad volledig respectloos... Die zou moeten weten wat daar gebeurt is. Je gaat toch ook geen barbecue houden in auswitch of op een beeldhouwwerk gaan zitten van michelangelo, of een fuif organiseren op een amerikaans oorlogskerkhof. ??? Als het maar likes oplevert.... De jeugd is kompleet zot en respectloos geworden. Echt een bende egoisten.
  • Juliaan Van Reeth

    6 jaar geleden
    De Vesuvius heeft in 79 CE veel meer aangericht/verwoest dan even poseren op het restant van een oude zuil. Wat een heisa om niets ... Over de Pont du Gard (Nimes) mag je elke dag wandelen en je ogen de kost geven aan dat prachtig kunstwerk (aquaduct) nagelaten door de Romeinen en de schitterende natuur en omgeving. En niemand die zich daar druk over maakt.