PHOTO NEWS
Volledig scherm
© PHOTO NEWS

Beke: "Geen sprake van herfederaliseren gezondheidszorg"

Na Vlaams minister-president Geert Bourgeois (N-VA) verzet nu ook CD&V-voorzitter Wouter Beke zich tegen het pleidooi van minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) voor een herfederalisering van het gezondheidsbeleid. "Van herfederaliseren kan geen sprake zijn", zegt Beke in een bericht op Facebook.

165 reacties

  • patrick feyen

    6 jaar geleden
    Meneer B is enkel bang voor zijn postje....weg met al die regeringen en die onnodige werkingskosten....en daardoor extra belastingen.....en dan maar zeggen dat het de schuld Is van de Walen....Wie geloofd dat nu nog....
  • josé De Mulder

    6 jaar geleden
    Hier zie je terug waarom een volgende staatshervorming nodig is,op naar confederalisme, afspreken wat er nog samen gedaan moet worden.Al het andere naar het Vlaamse en het Waalse parlement .Zoals gezondheidszorg .
  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    Met NVA gind alles veranderen, denken, durven en doen hoorde ik hen zeggen en wat bedoelde ze eigenlijk daarmee? Nog meer geld uit ons zakken kloppen, nog meer zakkenvullerij en nog meer rotzooi van datzelfde. Voor mijn part, terug naar 1 federale regering. Want rechtse klootzakken vergooien dit land tot griekse normen.
  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    Dienen chef durft geen kleur bekennen voor de verkiezingen ? Met ons leger aan overbetaalde ministers in gans Belgie gaan we echt failliet ! Opdoeken al die geldverslindende parlementen voor het echt telaat is ! Een referendum , ja ...
  • Roger Geens

    6 jaar geleden
    Hoe zou je zelf zijn ,herfederaliseren ? ,wat dan met al die zakkenvullers die zoals gewoonlijk heel der dagen op hun stoel zitten waardoor ze een glimmend achtervlak krijgen .We zijn hier in dit klein land met teveel bewindvoerders die met zijn allen ook teveel uit onze zakken schudden .Eén ministerie voor Volksgezondheid volstaat zoals Landsverdediging .Stel je voor 5 ministers voor landsverdediging in elk gewest .