Krëfel
Volledig scherm
© Krëfel

Opgelet: WK-promo's voor nieuwe televisies zijn vaak dubieus

MultimediaDe Belg heeft zijn tv graag groot en van hoge kwaliteit. Met het WK in het verschiet spelen multimediabedrijven daar handig op in. De meeste bieden momenteel fikse WK-promo's aan voor televisies, maar die zijn lang niet allemaal de naam aanbieding waard. Dat blijkt uit een onderzoek van technologiewebsite Tweakers.

48 reacties

  • Marius Merchiers

    6 jaar geleden
    Voor je iets van Electronica koopt vergelijk gewoon online op tweakers price watch of op hardware.info
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Men kan een heel goed groot pc scherm kopen met een kwaliteit in weergave die perfect geschikt is voor professionele foto- of videobewerking voor een prijs van 300 €. Er is geen enkele reden waarom dat een scherm van 3000 € zou moeten zijn. En dat geldt dan even goed voor een TV, Tom Hiel. Het is vooral die pil van 3000 € die een koper doet geloven dat zijn beeld kwalitatief en merkbaar zo veel beter is. De meeste kunnen het achteraf dan nog niet eens goed afregelen.
  • Triz Forlin

    6 jaar geleden
    Amazon veel goedkoper
  • Triz Forlin

    6 jaar geleden
    Mensen, ga eens naar amazon fr of amazon de Ik koop alles via deze webwinkel en ik bespaar daar zoveel geld mee. Ik heb reeds voor 280 € een LG 4k tv van 43 inch gekocht. Of scheermesjes 11 euro goedkoper dan bij Colruyt. Alles is goedkoper op amazon.
  • Elsa Minten

    6 jaar geleden
    De Belgen toch,grote tv,wagen,dure gsm,voor de rest schulden en geen deftig eten op het bord;