Rv
Volledig scherm
© Rv

Tony (3) werd als baby zo zwaar mishandeld dat zijn benen geamputeerd moesten worden. Paula en Mark geven zijn leven nu een fantastische ommekeer

KindermishandelingTony (3) werd als baby zo zwaar mishandeld dat zijn beide benen geamputeerd moesten worden. De lijdensweg duurde ontzettend lang, maar nu wordt hij liefdevol opgevangen door adoptieouders Paula en Mark Hogell. Heel wat kijkers moesten een traantje wegpinken toen ze zijn pakkende verhaal in de Britse ontbijtshow 'This Morning' te horen kregen.

14 reacties

  • Jacques Van de Velde

    6 jaar geleden
    10 jaar cel voor foltering van een kleuter met de gekende gevolgen is een triestige uitspraak , minstens levenslange opsluiting van die 2 gekken ware beter op zijn plaats geweest.
  • MYRTHE PASS

    6 jaar geleden
    Spijtig dat die biologische ouders nog zeven maanden bezoekrecht kregen, anders had het jongetje zijn benen nog kunnen behouden. Het rechtsysteem heeft hierin toch gefaald. Het is wel goed dat die jongen uit dat marginaal gezin weg is, anders had hij helemaal geen kansen gehad om zich te ontwikkelen. Tien jaren gevangenisstraf vind ik wel heel weinig voor deze barbaarse feiten.
  • alain lammens

    6 jaar geleden
    Het probleem is dat men geen verstand moet bezitten om kinderen te maken en op de wereld te brengen.
  • Ingrid Vantroostenberghe

    6 jaar geleden
    Lelijke mensen, letterlijk en figuurlijk
  • Ston Dw

    6 jaar geleden
    Als je dat koppel ziet dan weet je al genoeg !!!