Batshuayi neemt selfie met Rode Duivels en koning Filip, die dolt met Hazard over... hamburgers

Hoog bezoek vandaag bij de Rode Duivels: niemand minder dan koning Filip kwam de nationale ploeg een hart onder de riem steken voor hun vertrek naar Rusland. Michy Batshuayi trok meteen een selfie van de Duivels rond de koning. Niets dan blije gezichten, maar wie is nu eigenlijk het fierst...?

vml

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Door het bezoek van de vorst waren er zaterdag strengere veiligheidsmaatregelen van kracht in en rond het oefencentrum in Tubeke.

Opvallende weddenschap en... hamburgers

De koning hield een korte aanmoedigingsspeech voor de Duivels, suggereerde meteen een opvallende weddenschap en dolde nog even met Eden Hazard: "Eet niet te veel hamburgers"

Voorlopig (?) geen bezoek in Rusland gepland

Voorlopig staat er nog geen bezoek van het Belgische koningspaar aan het WK op het programma, vier jaar geleden in Brazilië was dat wel het geval. Toen woonden ze onder meer de groepswedstrijd tegen Rusland bij, met een juichende koningin Mathilde in de tribune bij het winnende doelpunt van Divock Origi.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer