© *

Verzoening tussen Tanja Dexters en ex lijkt nog niet voor meteen

In haar wekelijkse column in het magazine Story hintte Tanja Dexters dinsdag nog dat er mogelijk een verzoening zat aan te komen met haar ex Miguel. Maar een bericht op zijn Facebookpagina lijkt die geruchten nu de kop in te drukken.

red

“Vlak na onze breuk ging het erg moeizaam tussen Miguel en mij, maar nu gaat het des te beter", schreef Tanja in haar column. "Het is fijn dat we nog altijd een goede verstandhouding hebben. We komen nog heel goed overeen, en in Milaan hebben we samen mooie momenten beleefd. Ja, we zien elkaar nog altijd heel graag. Er is nog liefde voor elkaar én voor onze dochter. Een verzoening? Alle wegen liggen open, alles kan".

Dat die verzoening nog niet voor meteen is, toont Miguel met een foto op zijn Facebookprofiel, waarop hij te zien is met zijn nieuwe vriendin Robin. "Good times with my love", schreef hij bij de foto. Robin zelf reageerde met: "My Everything" en een hartje bij de foto. Een bewuste zet? Het lijkt er in ieder geval op dat hij nog niet meteen van plan is zijn nieuwe liefde aan de kant te schuiven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER