istock/rv
Volledig scherm
© istock/rv

Ouders slaan alarm over 'Fortnite': verslaafde dochter (9) plaste in haar broek om toch maar te blijven gamen

Een Brits gezin waarschuwt voor het verslavend videospel Fortnite nadat het hun dochter zo hard in de ban hield dat het kind een afkickprogramma moest volgen. Het negenjarige meisje speelde dagelijks stiekem urenlang tot een gat in de nacht.

106 reacties

  • Robbe Devoogdt

    6 jaar geleden
    Mijn broer word ook agressief door fortnite te spelen, zelf had ik het spel ook, maar ben ermee gestopt, was te saai
  • Brian van Dun

    6 jaar geleden
    Dit is 1 een teken dat de ouders er geen controle over hebben en 2.... Binnenkort komt er weer een nieuw spel uit ( in het algemeen) gaan ze daar dan ook weer over beginnen?? Anders kunnen we ook weer beginnen over tieners die drinken en roken he....
  • Jentl Antheunis

    6 jaar geleden
    Ik heb het spel zelf even gespeeld en ben er dan mee gestopt. Veel te veel geweld! Mijn broer is er echter wel aan verslaafd en de tijd dat ik vreedzamere games kan spelen, zoals Minecraft, is zeker gehalveerd sinds hij speelt, aangezien we maar een computer hebben.
  • Rayli Nys

    6 jaar geleden
    Ik ben een kind die vroeger ook verslaafd was aan fortnite gelukig was ik optijd om te stopen voor het te erg wert maar de hele klas valt ook in slaap door fortnite ik vindt dat mot worden verboden in 2019 het is beter de gezondheid en hun toekemst zijn jullie met mij
  • hans de fleurquin

    6 jaar geleden
    Ja dat is gemakkelijk het is de schuld van de game.ik denk dat men eens een opvoeding cursus moeten gaan volgen. Is het niet de taak van de ouders om kinderen te leren omgaan met dergelijke zaken? als je je kind alleen maar cola geeft moet je achter af ook niet gaan zagen tegen Coka-cola dat je kind te dik is.