Cast en producers van 'The Band's Visit'
Volledig scherm
Cast en producers van 'The Band's Visit' © REUTERS

De Niro krijgt staande ovatie voor "f*ck Trump" en Harry Potter herleeft: de grote winnaars van Tony Awards

Het toneelstuk 'Harry Potter and the Cursed Child' en de musical 'The Band's Visit' zijn de grote winnaars bij de uitreiking van de Tony Awards. Maar niet alleen zij gingen met de aandacht lopen. Robert De Niro kreeg voor zijn anti-Trump speech zelfs een staande ovatie. 

12 reacties

  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    Trump is toch ook maar "een TV ster" geweest. Hij is dus ook een omhoog gevallen figuur. Ee geld maakt hem niet meer mens, al kijken velen op tegen de "RIJKE" Trump.
  • Luc Beeten

    6 jaar geleden
    Voor een zogezegde filmster met zo'n lange carrière heeft hij zeer weinig verstand,hij gedraagt zich als een kleuter,ieder zijn job,da's al erg genoeg.
  • Francois Peters

    6 jaar geleden
    Na zijn toespraak en na de ovatie trekken al die wereldvreemde figuren weer naar hun dure villawijken waar ze verder hun lukse leventje slijten niet geplaagd door enig probleem waar de gewone amerikaan dagelijks mee geconfronteerd wordt
  • Patrick Weyers

    6 jaar geleden
    Hier in België zien we ook van welke strekking onze artiesten, acteurs en zangers in hoofdzaak zijn. Jammer genoeg krijgen net die categorieën veel media aandacht.
  • Denise Smeyers

    6 jaar geleden
    Als je zelf niet in de USA woont of heb gewoon bemoei je dan niet met de zaken die je niet kent of enkel hoort door FAKE foxnews