Louise diende in 2015 een klacht in tegen haar buurman, maar daar werd geen gevolg aan gegeven.
Volledig scherm
Louise diende in 2015 een klacht in tegen haar buurman, maar daar werd geen gevolg aan gegeven. © Change.org

"Belgische justitie heeft mijn dochter gedood." Moeder van vermoorde studente door verkrachter met enkelband doorbreekt de stilte

Acht maanden na de moord op haar dochter in Luik doorbreekt Sabine Larose de stilte. De Française pleit voor een wet tegen recidivisme en heeft een online petitie opgestart. "Ik wil dat mijn dochter niet voor niets is gestorven", zegt ze in de Waalse pers.

34 reacties

  • lilianne van neylen

    6 jaar geleden
    Helaas voor het gedode meisje en haar moeder. In dit land hebben de criminelen meer rechten dan de brave, werkende mens. Zelfs de politie, “ uw vriend” doet niets met een klacht tegen een toch wel van zware feiten veroordeelde misdadiger! Schandalig
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Waarom blijven politiek en justitie weigeren om criminelen aan te pakken?Alle rechten ontzeggen,zelf hun verblijf in de gevangenis betalen zouden al indicaties zijn van ontradende en schrik effecten om crapuul de lust te ontnemen nog misdaden te plegen..wáárom weigert de overheid dit nog steeds en beloont crapuul keer op keer?WAAROM?Hun plícht ligt in bescherming van het VOLK, níet de criminelen!
  • Ronald Rutsaert

    6 jaar geleden
    Ik begrijp niet dat een rechter zichzelf nog in de spiegel kan zien !
  • robin verfaille

    6 jaar geleden
    Tijd dat vrouwen wakker worden,met dit soort justitie in België. Zo kan het toch echt niet verder.Gevangenisstraf volledig uitzitten.En nieuwe gevangenissen bouwen,wil gerust meer belastingen daarvoor betalen.Onze veiligheid is belangrijker dan 1 percent meer belastingen te betalen .
  • Hilde

    6 jaar geleden
    Als misdadigers zoveel rechten blijven krijgen zullen we ons zelf moeten gaan beschermen want de regering steekt zijn kop in het zand , misdaat loont hier in belgie.