De tweet die Roggeman verstuurde over de 629 migranten.
Volledig scherm
De tweet die Roggeman verstuurde over de 629 migranten. © Reuters/rv

N-VA-jongerenvoorzitter maakt zich vrolijk over 629 migranten die vastzitten tussen Italië en Malta: "Return to sender"

De jongerenvoorzitter van de N-VA, Tomas Roggeman, heeft op Twitter de wind van voren gekregen voor zijn commentaar bij het nieuwsbericht over de 629 migranten die momenteel vastzitten op een reddingsschip tussen Italië en Malta. 'Return to sender', postte Roggeman samen met twee muzieknoten, verwijzend naar het gelijknamige liedje van Elvis Presley.

381 reacties

  • x x

    6 jaar geleden
    Het ontbreekt die jonge politicus nog aan de genormaliseerde hypocrisie die welig tiert in de klassieke partijen.
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Als ze de zaken willen aanpakken staan de correcte linkse en CD&V OP HUN ACHTERSTE POTEN Ronny Ooijen.Populistische zever het enige woord dat gij kent.Hoeveel hebt gij er in huis Ronny ik weet het geen enkele en die NGO heeft ook geen enkele in huis.Wel hard roepen op de man die de wetten wil veranderen maar niemand wil toestemming geven om ze te veranderen.Ze worden misschien gefolterd dat liedje word afgezaagd.
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    De zaken aanpakken (iets wat ze bij N(V)-A graag beweren te doen) kan je doen in het parlement door wetsvoorstellen in te dienen.Niet door populistische zever te twitteren of je mening te uiten in het VRT gebouw.
  • Rudolf Leplae

    6 jaar geleden
    N-VA is een partij van egoïsten die doen alsof . Ze maken tal van nieuwe regeltjes , denken dat ze alles beter weten, maar realiseren niets of bijna niets waar de modale burger beter van wordt. Hopelijk zal de kiezer dat eindelijk eens inzien.
  • Roland Vanlerberghe

    6 jaar geleden
    Het duurt nog even......tot al het geld op is en dan gaat het stoppen.