Het ongeval gebeurde toen de truckchauffeur wou afslaan.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde toen de truckchauffeur wou afslaan. © Patrick Vertommen

Fietsster (28) overleden na ongeval met vrachtwagen

LeuvenDe 28-jarige fietsster, die deze voormiddag in Leuven zwaargewond raakte bij een verkeersongeval, is overleden aan haar verwondingen. Dat melt de lokale politie. Het Leuvense parket heeft een verkeersdeskundige aangesteld om de juiste omstandigheden en oorzaak te onderzoeken.

44 reacties

  • pascal de groote

    6 jaar geleden
    Ook sterkte aan de chauffeur want die zal wel weer afgeschilderd worden als onvrijwillige doodslag/moord. Ik zou het niet kunnen met zo'n mastodonten rijden, veel respect voor deze chauffeurs vandaag moet er om doen ook zo'n zeer lange vrachtwagen gezien op een rond punt. Heb hem laten voorgaan das maar logisch das zoals een bus of ambulance. Verkeersregels voorrrang of niet. En dat appreciëren ze.
  • Erwin Van Roy

    6 jaar geleden
    eerst en vooral enige medeleven met de familie van het slachtoffer. Maar ik merk dus wel dat de fietser op een zebrapad liggen onder een vrachtwagen en volgens de wet mag je met een fiets niet over een zebrapad fietsen maar moet je te voet oversteken. had deze persoon de tijd genomen om af te stappen dan had deze discussie mss niet plaats gevonden
  • Marco brilmans

    6 jaar geleden
    Waarom wordt altijd de ene of andere veroordeeld? Waarom moet men altijd een schuldige zoeken, terwijl de oorzaak ligt aan de verkeerssituatie? Juist, omdat de relatie tussen weggebruikers onderling zo verzuurd is door vooroordelen..
  • Michel Bossier

    6 jaar geleden
    @Lia . eerst bericht lezen en dan reageren aub
  • daniel vanmechelen

    6 jaar geleden
    @ kris Minten, groot gelijk , de fietser is altijd het slachtoffer. Wil mij niet uitspreken over dit ongeval, maar vele fietsers denken van , och ik ben toch in mijn recht en doen maar op. Maar daar ben je als fietser echt vet mee als men in een seconde invalide is , of in het slechtste geval dood.spoedig en geheel herstel aan deze vrouw.