Geroep en geruzie tussen Ann, Marianne en Karin op het huwelijk van Tom en Judith: goed voor één van de drukst bekeken afleveringen van het seizoen.
Volledig scherm
Geroep en geruzie tussen Ann, Marianne en Karin op het huwelijk van Tom en Judith: goed voor één van de drukst bekeken afleveringen van het seizoen. © © VRT

"Al die extreme reacties, eigenlijk zijn dat complimenten": 'Thuis' blikt terug op een bewogen seizoen

TVNog een - ongetwijfeld bloedstollende - finale en dan zit het 23ste seizoen van 'Thuis' erop. Dag Allemaal vroeg de makers om de balans op te maken, en die oogt enorm positief. Ondanks de bijwijlen vernietigende reacties die sommige verhaal­lijnen uitlokten. De babywissel door Mayra en de plotse dood van Luc in ’t bijzonder.

12 reacties

  • Jeanne Koops

    6 jaar geleden
    Zo kun je wat krom is ook recht praten
  • Alexander Stroobants

    6 jaar geleden
    Dat er zoveel mensen daar naar kijken begrijp ik ook nt. Platvloers tv, maar iedereen doet maar. Het zegd ook wel wat over de mensen die kijken. Simpele mensen, werkloos, kansarme enz
  • bart verloy

    6 jaar geleden
    Hmmmm, blijkbaar weten sommige mensen niet dat er zoiets bestaat als een afstandsbediening .
  • Heidi Werbrouck

    6 jaar geleden
    Het is dan ook geen kinderprogramma Willy. En het heeft zeker relevantie. Door het verhaal van Kaat kon mijn dochter begrijpen dat sommige mensen met hulp van de dokter van geslacht kunnen veranderen. En het journaal is zeker geen kinderprogramma en wordt nog eerder uitgezonden terwijl daar veel gruwelijker dingen aan bod komen.
  • Rudi De Groof

    6 jaar geleden
    Ik kijk er niet naar, maar van mij mag iedereen zijn soap hebben. Geen probleem, dan kijk ik wel naar iets anders. Leven en laten leven.