Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

Tina Maerevoet heeft last van vervelende huidaandoening: "Al honderden euro's uitgegeven aan behandelingen"

Dankzij haar positieve instelling is Tina Maerevoet, Paulien in 'Thuis', een bron van inspiratie voor heel wat kijkers. Maar ze kan in het echt ook best onzeker zijn, want Tina moet afrekenen met een vervelende aandoening: ze heeft last van pigmentvlekken en gaf al honderden euro's uit aan behandelingen. Dat vertelt ze deze week in HUMO. 

6 reacties

  • Jana Vandaele

    6 jaar geleden
    Niet altijd @wilfried parthoens. Ja ze is zeker niet de enige.. op de facebookpagina vitiligo lotgenoten zijn we al met 530
  • Liselotte Ensens

    6 jaar geleden
    Zelf enorm veel last van melasma op aangezicht gehad . Verschillende behandelingen en crèmes geprobeerd . Enige behandeling die aanslaat , fraxel dual bij da Vinci kliniek . Kan nu zonder make up terug buiten . Wel altijd spf50 , super mooi resultaat ! Wel halfjaarlijkse controles .
  • Pauline Desmet

    6 jaar geleden
    Ik heb in 2016 een huidziekte gekregen. Al meer dan 5.000 € kosten moeten betalen, waarvan ik 0 € teruggekregen heb, omdat het zog. D- produkten zijn. Tevergeefs schrijven naar Minister Deblock, ziekenfonds, ... Nee, allemaal uit eigen zak mogen betalen ! Het enige dat ze hopen is dat je er een eind aan maakt, dat is voor hen dan weer een kost minder ! SCHANDALIG
  • Irma Debo

    6 jaar geleden
    Versta ik zeer goed, heb het zelfde probleem. Ook in mijn gezicht en denk voordurend wat gaan de mensen denken. Heel vervelend.
  • Melina De Baerdemaeker

    6 jaar geleden
    Heb het op mijn benen zomaar ineens gekregen. Ben er ongelukkig door. Krijg het niet weg.