Portret van An Lemmens
Volledig scherm
Portret van An Lemmens © VTM

Gemeente Putte annuleert bezoek aan broodfokker na scherpe kritiek van An Lemmens: "Dit gaat mijn petje te boven"

ShowbizzBinnenkort vindt in de gemeente Putte de jaarlijkse Roefeldag plaats, waarbij kinderen een kijkje achter de schermen van verschillende bedrijven kunnen nemen. Net zoals de laatste 23 jaar stond daar een bezoek aan broodfokker 'De Woefkesranch' op de planning, maar die activiteit gaat nu niet door. De gemeente is immers geplooid voor de felle kritiek van An Lemmens.

70 reacties

  • Eddy Grysouille

    4 jaar geleden
    Kevin Peeters, weet dat de asielen ook niet zuiver op de graad zijn, en ze steeds hogere bedragen vragen voor de adoptie van een hond. Ook asielen zijn op grote winsten uit, als men een hond afstaat moet U een redelijke bijdrage leveren, en als de hond geadopteerd wordt vragen ze nog eens 380 euro voor een Stafford van elf maanden. Niet alleen de fokkers gaan in de fout, en dan werken ze nog met een select clubje voor bepaalde honden rassen.
  • Glen Van Rompay

    5 jaar geleden
    Dat broodfokkers eruit moeten ben ik volledig akkoord mee. Maar laat aub de fokkers die met hart en ziel bezig zijn met het behouden en zelfs verbeteren van het ras waarmee ze kweken met rust. Indien de goede fokkers ook zo geboycot zouden worden zullen er binnen dit en twee generaties geen raszuivere honden meer bestaan en sterven er veel soorten uit.
  • Benbir Penisim

    6 jaar geleden
    Mooi om te zien dat jij je zo inzet voor iets An!
  • Rudy deglain

    6 jaar geleden
    Terech, de woefkesrach heeft niks dan probleemhonden. Die mensen hebben helemaal geen hart voor dieren, nee only money telt voor die mensen. M’n schoonmoeder had er een chiwawa gekocht. Allemaal over kweekte dieren. Dat de woefkesrach nog bestaat is een regelrechte schande. Koop aub uw hond bij een kweker die weet waarover hij praat en geen verschillende rassen kweekt en verkoopt. Gans de regio hier weet dat zij oplichters zijn.
  • Sarah Jespers

    6 jaar geleden
    Klopt Thomas van den Bulck. Maar geen broodfokker ;) wel een verantwoorde fokker die 1 ras fokt, waar de moeder steeds aanwezig is, waar alle medische testen gedaan zijn bij teef en reu vooraleer te dekken enz...