Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Jogger verwoest slaapplaats van dakloze: "Het is smerig en ruikt naar urine"

Buitenland"Wat een rotstreek!" Omstanders zijn niet te spreken over de schoonmaakactie van een jogger in Oakland, Californië. "Ik raap alleen maar wat troep op", zegt de sportieveling, terwijl hij ogenschijnlijke rommel in een afvalbak gooit. Dat hij in zijn opruimwoede de slaapplaats van een dakloze verwoest, lijkt hem te ontgaan.

9 reacties

  • Bart Vermeulen

    6 jaar geleden
    De jogger heeft geen gelijk, het is eigendom van een ander, ten eerste, hij neemt af van iemand die geen thuis heeft, ten tweede en ten derde je sleurt uw medemens nog meer de dieperik in, is dat verantwoord normaal gedrag Els??? Ik stem altijd rechts maar ik ben wel sociaal met mijn landgenoten, ook al is Jan dakloos bij manier van spreken, hij is een mens!
  • Els Pauwels

    6 jaar geleden
    die jogger heeft gelijk, dat die daklozen hun vuile troep opkuisen, volgens mij is het verboden om wild te kamperen
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Zulke mensen zouden ze eens alles moeten afnemen en aan de dakloze moeten schenken , zoiets als de Film Trading Places van Eddy Murphy !?
  • Lia Schuijt

    6 jaar geleden
    Als hij daar last van heeft moet hij bij de gemeente klagen die staan toe dat mensen zo verpauperd. Dat is armoede! Toch niet te vergeten dat asielzoekers het beter hebben
  • Eddy van Dorst

    6 jaar geleden
    Goed werk geleverd van die man.Zijn instanties genoeg waar daklozen terecht kunnen maar daar zijn natuurlijk regels waar ze zich moeten aan houden.Kijk wat een stort het park in brussel is geworden door het beleid van deze sukkelregering