PS-kopstuk Paul Magnette.
Volledig scherm
PS-kopstuk Paul Magnette. © Photo News

Paul Magnette: "Wat onderscheidt Theo Francken nog van Vlaams Belang?"

PS-kopstuk Paul Magnette vindt dat er nog een dunne scheidingslijn is tussen Vlaams Belang en N-VA. De partij van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken "flirt met racistische standpunten", stelt de burgemeester van Charleroi in La Libre Belgique en La Dernière Heure.

69 reacties

  • Steven Vanden Broeck

    6 jaar geleden
    Welke regels? Zoals we het zien in Brussel? Die overweldigende puinhoop? Niemand gelooft u nog. Ik geef toe dat het elders niet beter is. Frankrijk en Nederland hebben ook grote problemen met bepaalde buurten maar de constante zijn wel altijd dezelfde knettergekke linkse politici met hun aanmodder- en verrottingspolitiek.
  • jan de sutter

    6 jaar geleden
    Oese Magnette gaat zijn zitje halen in Frankrijk dat is ver gekomen(geldwolf)
  • Luc Broes

    6 jaar geleden
    Magnette leeft op onze kosten via de transfers van 10 miljard per jaar. Daarbij gaat de PS gebukt onder schandalen dikwijls dikwijls ten laste van de allerarmsten. Magnette zou beter zwijgen en zijn eigen zaakjes in orde brengen.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Wat onderscheidt Magnette nog van de communisten? De armsten uitbuiten zoals in Brussel. De mensen mooie verhaaltjes voorliegen met hun open deuren voor iedereen die wil profiteren van ons OCMW om hun kieserspotieel op te krikken. Waarom wil hij geen confederalisme ... omdat hij een hypocriete profiteur is (samen met Di Rupo en de linkse hardliners van zijn regio)
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Ik vraag me af waarom de mening van Magnette hier aandacht krijgt. Magnette is een Waalse politieker verkozen door de Walen. Als Vlaming heb ik met hem niets te maken. Als Magnette in Wallonië een eigen asiel- en migratiebeleid wil voeren dan moet hij gaan voor een confederatie. Dat zal hij niet doen omdat Wallonië de Belgische federale uier nodig heeft om zich aan te laven. De mening van Magnette interesseert me geen barst.