Jamecia Baker
Volledig scherm
Jamecia Baker © MTV

Gentse Jamecia lijkt vrolijkheid zelve in 'Ex on the Beach', maar is ongeneeslijk ziek: "Misschien zit ik binnen twee jaar in een rolstoel"

ShowbizzOp MTV kan je momenteel kijken naar het nieuwe seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch'. Een van de opvallende verschijningen is de Gentse Jamecia, die grif toegeeft dat ze haar 'tweeling' met wat hulp van een plastische chirurg gekregen heeft. Maar achter de vrolijke facade schuilt een pijnlijke waarheid: Jamecia is ongeneeslijk ziek.

6 reacties

  • Marc Marcella

    6 jaar geleden
    Top wijf, prachtig om zien hoe je met de ziekte omgaat.....Alle geluk gewenst hoor..
  • marie-claire de bosscher

    6 jaar geleden
    ze zal over enkele jaren wel anders piepen dan stoefen op de moed die ze heeft, een goede vriendin van mij heeft ook MS, is een vreselijke ziekte....
  • Marie Vandam

    6 jaar geleden
    Respect voor die dame
  • dorette driesen

    6 jaar geleden
    Vreselijke ziekte, maar als het mij overkwam startte ik ONMIDDELLIJK met keto-leefstijl! Als veel onderzoek naar gedaan, en naar het effect ervan op MS. Met behoorlijk positieve resultaten en veel verlichting van de symptomen ....
  • Fred Vandenplas

    6 jaar geleden
    Ik vind dat zo erg, MS is echt een vreselijke ziekte. Maar Jamecia lijkt me wel een sterke vrouw. Geniet van het leven zolang je alles 100% kan meid. En ik hoop uit de grond van mijn hart dat ge een sterke man zult vinden die voor u zal zorgen. En tot slot, in België is cannabis wel een medicijn dat legaal is voor MS patiënten omdat dat bepaalde symptomen als pijn, spierstijfheid, spasmen kan verlichten bij MS, vraag er zeker naar bij uw dokter!