Veel Belgen slagen er niet in om te sparen omdat ze gewoon geen goede aanpak hebben
Volledig scherm
Veel Belgen slagen er niet in om te sparen omdat ze gewoon geen goede aanpak hebben © Shutterstock

Lukt het niet om te sparen? U pakt het waarschijnlijk verkeerd aan

SparenHebt u zich al eens afgevraagd waarom iets als Start to Run zo succesvol is? De reden is simpel: het geeft mensen die géén conditie hebben een eenvoudig te volgen stappenplan, waarbij het resultaat snel zichtbaar en voelbaar is. Hetzelfde principe kan perfect werken voor sparen. Veel Belgen slagen er niet in om te sparen omdat ze gewoon geen goede aanpak hebben. Met dit eenvoudig vierstappenplan ziet u snel resultaat.

58 reacties

  • Jeroen Deschrijver

    5 jaar geleden
    Voorhuwelijkssparen? Nee, dat niet. Voorhuwelijksparen was wel een succes.
  • Cyriel Van den Eede

    5 jaar geleden
    Ter info . Ik bedoelde wel 2000,00 € van 2 pensioenen, mij vrouw en ik. Als ik er zoveel alleen zou ontvangen zou ik misschien nog aan sparen denken, alhoewel....
  • Cyriel Van den Eede

    5 jaar geleden
    Ik heb er maar 2000 € Johan en alhoewel dat maar 300 € / maand verschil is, maakt dat 12 x 300 op een jaar + het verschil in vakantiegeld. Wel, met alle onkosten per maand wegens gezondheidsproblemen ( dokters, hospitalisatie, medicatie, kine enz..) kom ik er niet. Als ik bedenk dat Europese parlementariërs meer dan het dubbel per maand aan onkostenvergoeding alleen ontvangen dan breekt er bij mij iets ....kan je dat begrijpen ? Sparen hoef ik niet, voor wie en wat nog ?
  • Emi Hergersberg

    5 jaar geleden
    wablief ? Sparen met een pensioen van 1320 euro en daarvan alles moeten betalen ? Dat men bvb. tandartsen, oogartsen...enz al wat betaalbaarder zou houden en de BTW overal omlaag haalt... dat zou vele mensen helpen. Nu 2 dagen een electrieker thuis aan 't werk hebben en al 't pensioen is er door.
  • Freddy Madou

    5 jaar geleden
    Ik ga het nu nog eens vragen, en hopelijk krijg ik nu een eerlijk antwoord, hoe kom je aan een pensioen van om en bij de 1100 a 1250 euro , toch niet van gans je leven te werken, ik 45 jaar bouwvakker begonnen aan 14 jaar tot aan 59 jaar pensioen 1480 euro netto zonder dat van mijn echtgenote bij gerekend, wij hebben een huis gekocht en betaald (geen villa),dus wij hoeven niet te klagen, als je op pensioen nog huur moet betalen ben je gesjost zeker weten.