Paula Bishop en haar man op een eerdere vakantie.
Volledig scherm
Paula Bishop en haar man op een eerdere vakantie. © Facebook/Paula Bishop

Paula (37) sterft onverwacht op eerste dag van vakantie na paar glazen bier, wijn en Irish coffee

De Britse Paula Bishop overleed 's nachts in haar hotelkamer, nadat ze met haar man de plaatselijke cafés had verkend op de eerste dag van hun vakantie. Volgens de autopsie had ze een alcoholvergiftiging opgelopen. Haar dood kwam als een complete verrassing voor haar man, die laat weten dat hij geen van de symptomen had gezien. Het koppel had slechts “enkele kleine biertjes” gedronken, waarna de 37-jarige vrouw 's avonds nog een paar glazen wijn en Irish coffee nuttigde in de hotelbar. 

35 reacties

  • mich lee

    6 jaar geleden
    Line Breemersch, wiet WAS een softdrug. De wiet die verkocht werd in de jaren 70 was inderdaad een softdrug. Hoe het nu gekweekt wordt kan het zorgen voor zware psychoses. Het THC gehalte is nu gemiddeld 4 keer zo hoog als in de jaren 70 van vorige eeuw. Dat is helemaal geen softdrug meer.
  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    Beetje teveel gedronken misschien meer dan ze aankon dat zie je vaak op reis
  • Manuela Lespagnard

    6 jaar geleden
    Inderdaad Rudy, ik ken ook zo mensen die voor hun veertig jaar aan alcohol gestorven zijn terwijl de cannabis inneemers gezond zijn. Cannabis is alleen maar tegen de wet omdat het voor vele kwalen goed is en de pharmaceutische bedrijven zouden dan zinken moest het gelegaliseerd worden.
  • Fangio Schorreel

    6 jaar geleden
    Cannabis legaliseren waar gaan we naar toe.. ik werk met mensen die 60% cannabis gebruiken door deze middel zijn de meeste op hard drug overgeschakeld. Door cannabis te rijen Gingen de meesten fan stelen omdat ze het niet kunnen financieren zelf sommige gingen gaan moorden onder invloed van cannabis. Hoe kan men dit legaliseren als je weet dat zulke dingen dagelijks gebeuren onder invloed van je sof drug. Spijtig voor deze dame is dit een tragische ongeluk.
  • Elisa deJong

    6 jaar geleden
    Idd wat veel, maar erdoor overlijden??? Vreselijk...