© *

Disney kondigt nieuwe film van 'The Lion King' aan

Er komt een live-action remake van The Lion King. Dat heeft Disney aangekondigd. De eerdere live-action van The Jungle Book was zo'n succes, dat nu ook The Lion King volgt.

sdv

Live-action combineert digitale technieken met echte acteurs en landschappen. Disney maakte dit jaa een nieuwe versie van de tekenfilm 'The Jungle Book'. Met nu al een opbrengst van 965 miljoen dollar is die een enorm succes, dus mag regisseur Jon Favreau nu ook die andere grote klassieker onder handen nemen: 'The Lion King' uit 1994.

Live-action lijkt de nieuwe goudmijn voor Disney. Het heeft onder andere ook al Assepoester, Belle en het Beest (volgend jaar verwacht), Alice in Wonderland, Roger Rabbit een nieuwe versie gegeven. Van 'The Jungle Book' komt er al zeker een opvolger. Staan verder nog op het lijstje: Dumbo, Aladdin, Pinocchio, Winnie the Pooh, 101 Dalmatiërs, Chip 'n Dale Rescue Rangers, Mary Poppins en Sneeuwwitje.

Een release-datum is nog niet bekend. Mogelijk werkt Favreau eerst 'The Jungle Book II' af, voor hij aan 'The Lion King' begint.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer