RV
Volledig scherm
© RV

Preud'homme heel open over zijn nieuwe functie: "Standard wordt wellicht mijn laatste opdracht"

Belgisch voetbalMichel Preud'homme heeft in een nieuw interview met Standard-TV verteld hoe hij zijn toekomst ziet na zijn aanstelling als trainer van Standard. Volgens 'MPH' draait het allemaal om stabiliteit brengen bij de Luikse club. "Ik denk dat ik daar voor kan zorgen."

5 reacties

  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Mensen 'al te gader' het wonder is geschied want Gert Lans himself veroordeelt een ander persoon voor onbeschoft en onaanvaardbaar gedrag !!! De Heilige Geest moet nedergedaald zijn boven zijn hoofd anders klopt er iets niet.
  • gert lans

    6 jaar geleden
    Laat ons hopen dat het waar is,slecht voorbeeld voor de jeugd , onbeschoft tegen alles en iedereen , onaanvaardbaar gedrag !!!
  • j hm

    6 jaar geleden
    Eigenlijk bedoelt hij dat, als de kans zich voordoet zal ik trainer vd nationale ploeg zal worden! Uitspraken in het voetbal kunnen morgen al achterhaalt zijn..
  • Marc Coignau

    6 jaar geleden
    Denken ze daar in Luik nu echt dat iedereen achterlijk is. MP is niet alleen een bleiter het is ook nog een lafaard eerste klas, toen de resultaten met Sa Pinto al beter waren en na de bekerwinst liet hij zelf nog een ballonnetje op dat hij nog steeds bereid was om te praten en nu wil hij zich met leugens mooi praten. MP je hebt de stempel die je verdient en daar heb je met u walgelijk gedrag zelf voor gezorgd.
  • Raoul Hoylaerts

    6 jaar geleden
    tja,iedereen moet'werken'tot 67.de gretigheid daarvan hangt mss van het loon af.