Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Transfer Talk 15/06: Club heeft Kroatische doelman Letica beet - Real Madrid haalt Braziliaans toptalent binnen

Transfer TalkHet voetbalseizoen 2017-2018 zit erop en dat betekent dat de clubs zich weer kunnen roeren op de transfermarkt. In onze dagelijkse rubriek TransferTalk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Breken de Engelsen alweer een transferrecord, wie gaat er voor de miljoenen naar China en waar gaan de Belgische toppers heen? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

10 reacties

  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Jaja, Praet zou ook op de bank gaan zitten … Tielemans ook … maar ja, die van clubke zijn zoveel beter.
  • Willem van Gullik

    6 jaar geleden
    We wachten met z'n allen op de deskundigheid van Lans en co. Zij kennen de aanwinsten van Club, en zullen haarscherp de kwaliteiten en gebreken uitleggen. Natuurlijk veel beter dan de scouts en de profs. Benieuwd !
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Ik ben voor 99% zeker dat Letica gaat beter zijn dan onze vorige 6 keepers en dat zal wel niet moeilijk zijn ook. De vraag is alleen hoeveel beter.
  • Roos Desreveaux

    6 jaar geleden
    club brugge heeft zijn langverwachte keeper en heeft blijkbaar diep in de zakken moeten zitten. Hopelijk hebben de scouts zich eindelijk niet vergist. Als 21-jarige heeft heeft hij toch al iets bewezen. Bij hadjuk split 12 keer de nul houden in 22 matchen en in de voorselectie van Kroatie te hebben gezeten, ale club brugge kan maar hopen dat de zotte keepersdebacle van verleden jaar. Welkom Letica
  • Freddie HEREMANS

    6 jaar geleden
    Fantastisch wat Club Brugge realiseert ! Letica is de gedroomde doelman. Alles en iedereen waar Club voor gaat eindigt ook daadwerkelijk en snel in een transfer. Intussen blijft Anderlecht maar wat aanmodderen. Tijd dat Couckr zijn portemonnee bovenhaalt. Toch niet leeg, zeker ?...