ACV-Transcom, ACOD en VSOA reageren ongerust op het voorstel van telecomminister Alexander De Croo (Open Vld) om de markt van het mobiel internet open te breken.
Volledig scherm
ACV-Transcom, ACOD en VSOA reageren ongerust op het voorstel van telecomminister Alexander De Croo (Open Vld) om de markt van het mobiel internet open te breken. © BELGA

Vakbonden ongerust: "Vierde telecomspeler bedreiging voor tewerkstelling en kwaliteit dienstverlening"

De vakbonden reageren "verontrust" op de mogelijke komst van een vierde mobiele netwerkoperator op de Belgische markt, zoals minister van Telecom Alexander De Croo (Open Vld) wil. ACV-Transcom, ACOD en VSOA zien daarin "een bedreiging van de Belgische tewerkstelling en de kwaliteit van de dienstverlening aan de burger".

20 reacties

  • Tonny van Besauw

    6 jaar geleden
    Laat ze maar verhogen heb alleen internet nodig tv kijk ik wel via iptv van nederland
  • Piet Corneel

    6 jaar geleden
    crooke doe niet alsof,een 4e speler zal het ook NIET doen!!!! Kijk naar de buurlanden die kunnen het wel de prijzen laag houden,hier gaat dat niet want de ministers zijn onbekwaam en vullen hun zakken!!!!!
  • Karel Van Beeck

    6 jaar geleden
    In feite betalen we veel te veel voor de zenders bij een gewoon abonnement. Wat is de gewone Vlaming bvb met 15 Franstalige zenders?
  • Rody Franks

    6 jaar geleden
    De grootste bedreiging voor de werkgelegenheid: de vakbonden!
  • Raphael Coryn

    6 jaar geleden
    Veel te veel mensen moeten Telenet nemen omdat er anders geen mogelijk is. Daar moet iets aangedaan worden vind ik. Telenet heeft Monopoly.