De zwaar toegetakelde 43-jarige Rodney.
Volledig scherm
De zwaar toegetakelde 43-jarige Rodney. © 9 News

Verkeersagressie in Perth: bestuurder bijna doodgeslagen omdat hij 5 km/uur te traag reed

Rodney had net zijn dochtertje 's morgens aan school afgezet, als een geïrriteerd duo dat achter hem reed, hem aanmaande naar de kant te gaan. Hij gehoorzaamde. Het kostte hem bijna zijn leven.

25 reacties

  • Wouter Beyen

    6 jaar geleden
    Ik pas mijn snelheid aan aan de wagens achter mij. Rij je te dicht, vertraag ik voor mijn veiligheid want als ik plots moet remmen voor onvoorzien obstakel, kan de bumperklevers misschien nog tijdig stoppen.
  • Wouter Beyen

    6 jaar geleden
    Asociale hardrijders levenslang rijverbod geven, t zal trap gedaan zijn.
  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    keur deze zeker niet goed maar vind de snelheden die je mag al traag genoeg en dan heb je van die mensen die nog trager gaan rijden ja dat werkt ook vaak op mijn zenuwen als je er niet voorbij kan!
  • Joeri Declercq

    6 jaar geleden
    Traagrijders en middevakrijders en mensen die hun richtingaanwijzers niet gebruike zou moeten aangepakt worden door de politie,, zodat er minder gefrustreede bestuurders rondsnorren. Natuurlijk ficieke geweld kan totaal niet !
  • Daniël Gyssens

    6 jaar geleden
    Dat is hier ook al bezig.Meer dan eens worden automobilisten die zich aan de toegelaten snelheid houden -50 of 70- door ongeduldige doodrijders uitgemaakt en verbaal bedreigd.Zeker op gewestwegen is dat een echte plaag geworden.