Eric Abramovitz
Volledig scherm
© Eric Abramovitz

Jongeman krijgt prestigieuze studiebeurs, maar duivelse vriendin saboteert zijn toekomstplannen

Eric Abramovitz, een klarinettist uit Canada, droomde al zijn hele leven van een prestigieuze muziekopleiding in Los Angeles onder leiding van een van de beste klarinetspelers ter wereld. Maar zijn toenmalige vriendin stak daar op een wel erg venijnige manier een stokje voor. De rechter veroordeelde de vrouw nu tot een schadevergoeding van 350.000 Canadese dollar (ongeveer 228.000 euro).

7 reacties

  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    @Robbe Does, Populisme: Het nastreven van populair zijn, om bij veel mensen geliefd te zijn. Ik denk niet dat zijn ex-vriendin zich populair heeft gemaakt.
  • Patrick Moorthamer

    6 jaar geleden
    Misschien beetje naïef Om dat direct te geloven, ik zou mij persoonlijk geïnformeerd hebben.
  • Johan Vercarre

    6 jaar geleden
    Gelukkig is gerechtigheid toch nog geschied ! In zijn plaats had ik die vriendin stante pede gedumpt en haar nog een paar oorvijgen erbovenop verkocht.
  • Geert Vaelen

    6 jaar geleden
    En nu heeft ze haar ventje ook niet kunnen houden he. En als ze nog samen waren en hij komt erop uit dat ze hem dwars heeft gezeten, dan is het ook gedaan. dus heeft ze zichzelf meer miserie op haar nek gehaald dan wanneer ze hem gewoon had laten doen. En dan staan er sommigen verstomd van dat iemand later geen relatie meer wil, het vertrouwen in een partner is weg als je dit enkele keren meemaakt. Domme trees en uiteindelijk wint de volhouder toch.
  • Kurt De coninck

    6 jaar geleden
    Wat een doorzettingsvermogen om zijn dromen doen uit te komen,respect