Roland Van Hauwermeiren.
Volledig scherm
Roland Van Hauwermeiren. © VTM

Seksschandaal dwingt Oxfam tot 18 miljoen euro besparingen

In de nasleep van het seksschandaal rond Oxfam moet de hulporganisatie voor 18 miljoen euro gaan besparen. Dat meldt de Britse openbare omroep BBC.

10 reacties

  • Sylvain Cuypers

    6 jaar geleden
    Reacties die heel hard aankomen bij de talloze vrijwilligers die zich elke dag enorm en volledig gratis inzetten voor het goede doel. Jammer genoeg zitten er overal duivels in mensenkleren. Wij, vrijwilligers, willen de moed om ons verder in te zetten niet laten zakken. Er zijn ook nog goede mensen niet? Sylvain Cuypers
  • Benny Winters

    6 jaar geleden
    Geen enkele euro mochten die nog krijgen.
  • piet devlieger

    6 jaar geleden
    En dan proberen ze nog mensen te overtuigen om hun erfenis aan Oxfam na te laten. Liever steek ik nog mijn hele nalatenschap in de fik.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Opdoeken, bende schijnheilige profiteurs
  • Luc Scheepers

    6 jaar geleden
    EN deze morgen hoorde ik ze weer klagen over mishandelde, agressief behandelde minderjarige vluchtelingen dewelke van de trein geplukt werden, tevens werden deze vluchtingen hun papieren vervalst door de politie om hun ouder te laten lijken om hun dan terug te kunnen sturen. Onmiddellijk dacht ik aan het misbruik van oxfam, blijkbaar zijn ze het al vergeten. Ga er maar van uit dat ze zeer veel vergeten zijn. De vetpot moet draaiende gehouden worden. Hypocrieten ten top.