Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Meerderheid is tegen verlenging mandaat van KBVB-voorzitter Linard, maar die "is niet van plan op te stappen"

Belgisch voetbalEen ruime meerderheid van de leden van de Algemene Vergadering van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) is niet akkoord met de beslissing van het Uitvoerend Comité om het mandaat van bondsvoorzitter Gérard Linard boven de leeftijdsgrens van 75 jaar te tillen. Dat bleek uit een geheime stemming die vanavond op de bondszetel is gehouden. Linard is evenwel niet zinnens af te treden, zo zei hij aan Belga.

25 reacties

  • Danny Yde

    6 jaar geleden
    yep, nochtans de populaire theo doet niks anders dan proberen eigen regels op te leggen.
  • René Van Halen

    6 jaar geleden
    Bayat en dus Verhaeghe willen die leeftijdsgrens van 75 jaar nog afschaffen. Dan kunnen ze een of andere dementerende stroman aanstellen als voorzitter. Zich niet aan de geldende regels houden zijn praktijken die dictaturen er op na houden.
  • Jean Pollet

    6 jaar geleden
    reglementen zijn er om na te leven .anders glijden wij af naan dictatuur ( als men ze regelmatig aanpast )
  • Frank Van Tienen

    6 jaar geleden
    Gans diene bond is een schande voor elke Belg en onze Belgische nationale ploeg ! Reglementen opstellen en ze dan niet volgen en zeggen dat het ok is dat hij langer aanblijft lol dictators denken ook zo , maar die zijn welk een pak slimmer en komen niet zo dikwijls in het nieuws met hun stommiteiten zoals diene Bond .
  • Roos Desreveaux

    6 jaar geleden
    De max.leeftijd van 75 jr is te hoog. Onder het beleid van Bayat en Verhaeghe is er al veel veranderd. Ze leiden met liefde en professieel de voetbalbond en hun beide clubs. In de lagere klassen moeten er nog veel veranderd worden. Alsook stadionbouw die 10 jaar duurt als men alles regulier doet. en 3-4 jaar als men uit vuile lepels eet.