vincent duterne / photonews
Volledig scherm
© vincent duterne / photonews

Afvaller Ciman stand-by tot 17u: "Maar het zou straf zijn als de bondscoach me nu nog oproept"

Rode DuivelsLaurent Ciman heeft de Rode Duivels gisterochtend verlaten en de afvaller keerde ook al terug naar België. De verdediger - die door de blessure van Vincent Kompany als reserve werd opgeroepen - zette omstreeks 11 uur voet op Belgische grond. Ciman blijft wel tot deze avond 17 uur stand-by.

161 reacties

  • Mark De Ben

    6 jaar geleden
    Op en top prof !!!! Groot gelijk Jo ! De enigste van alle duivels die ECHT voor het land speeld !!!! Respect Ciman !!!!!!
  • Carlo Decraene

    6 jaar geleden
    Ze hadden beter Mechele meegenomen. 1 steeds ronde en dan er uit. Gouden generatie. Zonder prijzen jammer...
  • serge vansteenkiste

    6 jaar geleden
    Jongen vertrek naar LA en laat ze gewoon stikken van nu af aan, met Company wordt het toch nooit meer goed en Vermalen heeft al maanden niet meer gespeelt, als je nog een mag opdraven omdat die 2 weer niet fit zijn steek dan eens je middenvinger op.
  • Jos Indigne

    6 jaar geleden
    Hij moet niet klagen , heeft gratis vliegreizen gehad , en waarschijnlijk ook een pakske geld waar wij alleen maar van kunnen dromen ( en hij krijgt het dan nog belasting vrij ) kan ik van mijn 1380 bruto niet zeggen
  • an vercruysse

    6 jaar geleden
    volledig akkoord met Gregory!!! Alhoewel ik enorme fan ben van Kompany(heb er ons zoontje naar genoemt),maar gekwetst is gekwetst. voor mij hoeven verdedigers in de eertse plaats voor de nul zorgen,en da kan ciman en mechele ook. er zijn 'vedetten'genoeg om vooraan het verschil te maken. Heb den indruk dat ze allemaal vedet willen zn,maar zonder werkvolk kan je geen topelftal zn.