© Photo News

Goede vriendinnen: de Queen gaf Meghan Markle cadeautje op eerste uitstap samen

Het lijkt erop dat de Queen en Meghan Markle het goed met elkaar kunnen vinden. Afgelopen donderdag trokken ze er voor het eerst samen op uit met de royal train, tijdens de opening van een brug in Cheshire lachten ze erop los en nu gonst het van de geruchten dat de hertogin tijdens de uitstap een cadeautje kreeg van de koningin.

vwh

Meghan Markle droeg een crèmekleurige jurk van Clare Waight Keller voor Givenchy, gecombineerd met oorbellen met parels. Die waren volgens de Britse media een cadeautje van koningin Elizabeth II aan de kersverse vrouw van prins Harry. Naar verluidt komen ze uit de persoonlijke juwelencollectie van de Queen. Fans van het Britse koningshuis vinden dit een extra bewijs dat de oma van prins Harry de voormalige actrice helemaal heeft opgenomen in de familie.

© Photo News

Meghan hield zich met haar outfit aan een reeks koninklijke regeltjes. Zo droeg ze gesloten pumps. Sandalen zijn uit den boze voor royals, zeker op officiële momenten. De brunette zal in de toekomst ook altijd moeten kiezen voor outfits die haar schouders netjes bedekken. Eerder raakte ook bekend waarom ze sinds haar huwelijk vooral in neutrale kledij verschijnt. Dit heeft alles te maken met de bontgekleurde ensembles van de koningin. Neutrale kleren van haar gezelschap laten Hare Majesteit immers nog meer opvallen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer