Sikazwe.
Volledig scherm
Sikazwe. © rv

HERBELEEF wat er allemaal gebeurde op dag 3 van het WK voetbal

WK voetbalHet WK voetbal is volop aan de gang. Vallen belangrijke spelers uit? Komt het tot opstootjes of heerlijke goals tijdens de trainingen? Al het grote en minder grote nieuws over het WK lees je vanaf nu in onze dagelijkse rubriek WK LIVE!

5 reacties

  • Jurgen Germanus

    6 jaar geleden
    Aan de doelman van Mexico(of standard,) dream on! Jullie gaan tegen Duitsland niet toekomen door een perfecte wedstrijd te spelen....zelfs niet als Duitsland zijn "B" elftal opstelt.... Sukkelaar... In een groep met Zweden en Zuid Korea geef ik jullie de minste kans...
  • Rob Delbeek

    6 jaar geleden
    Ik heb nochtans verschillende spelers horen zeggen dat ze voor niets minder dan de titel gaan. Maar ja dan zijn het dikkenekken zeker.. als we maar kunnen klagen, go rode duivels!!
  • Johan Billiet

    6 jaar geleden
    Zwitsers hebben (geoznde) ambitie tegen Brazilië...Belgen doen hun broek al af als in de 2de ronde geraken en vieren dit als een groot succes ...typisch...dan verdient men ook niet meer...Altijd hetzelfde, nul ambitie...triestige mentaliteit, hadden ze maar 30 % grinta en werklust van de Duitsers zouden ze wat verder geraken..
  • Fred Fred

    6 jaar geleden
    Gundogan moet voor Turkije spelen. Wat n slappelingen ook weer die Duitsers.
  • André Van der Poorten

    6 jaar geleden
    En die twee Duitsers(???) hebben zelfs verklaard dat Turkeye hun vaderland is en Erdogan hun president . Wat zoeken die twee dan nog in Duitse nationale ploeg ?