Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Belga

Politie lost schot bij wilde achtervolging in Borgerhout: drie verdachten opgepakt

De lokale politie Antwerpen heeft zaterdagmiddag drie verdachten opgepakt na een wilde achtervolging. Onderweg loste een van de agenten ook een schot om het vluchtende voertuig te doen stoppen.

89 reacties

  • peter roosen

    6 jaar geleden
    Volgens Van Besien wordt hij toch de volgende burgemeester van Antwerpen. Als Borgerhoutenaar zal hij die problemen wel vlug oplossen. Als ze dan Peeters benoemen tot een van de belangrijkste schepenen, zijn we onmiddellijk van alle problemen verlost. Betere veiligheid en een schonere stad want we gaan zelfs geld krijgen om ons afval te sorteren. Ik dacht dat we in Antwerpen woonden en niet in 'Utopia'. Dromen mag natuurlijk.
  • Mark Wijgers

    6 jaar geleden
    Zulke levensgevaarlijke rijstijl is dagelijkse kost in Borgerhout , maar als politie reageert staat het kot in brandt want hier regeert Groen/PVDA en Sp.a.
  • Juliaan Van Reeth

    6 jaar geleden
    @Rosanne Van Daele: Wat wil je, na 70 jaar laissez-faire, laissez-aller beleid van de sossen ? Ik ben uit A'pen weggevlucht eind jaren '80 omdat het toen al begon te verzieken, met kleine en grote cirminaliteit. Onze Noord-Afrikaanse vrienden werden in de watten gelegd en het eigen volk moest verdraagzaam zijn. Wanneer je kritiek had dan werd je in de hoek gezet als racist.
  • Erik De jongh

    6 jaar geleden
    Aols men een normale maatschappij wil hebben zou iedereen de politie moeten steunen en helpen, maar nee kritiek geven op elke actie tegen grote en kleine criminelen, ik hou mijn hart vast als groen en spa terug aan de macht moeten komen in Antwerpen, dan is het aan de resterende Antwerpenaren om te verhuizen tie
  • Ivan Willems

    6 jaar geleden
    Ik heb ECHT te doen met de agent in kwestie. Die zal weer een paar weken slapeloze nachten tegemoet gaan. Niet treuren man/vrouw; in Belgistan zijn genoeg mensen die achter u staan.