Duits minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer en bondskanselier Angela Merkel.
Volledig scherm
Duits minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer en bondskanselier Angela Merkel. © EPA

Meerderheid van de Duitsers kant zich tegen vluchtelingenbeleid van Merkel

Een meerderheid van de Duitsers vindt het vluchtelingenbeleid van bondskanselier Angela Merkel (CDU) volgens een peiling verkeerd. Circa 57 procent van de Duitsers is gekant tegen Merkels aanpak van de vluchtelingencrisis. Dat blijkt uit de bevraging die het Instituut voor Opinieonderzoek Emnid voor Bild am Sonntag uitvoerde. Slechts 33 procent vindt dat Merkel juist handelt. Tien procent van de bevraagden was onzeker of had geen voorkeur.

94 reacties

  • Artur Adamek

    6 jaar geleden
    Zet merkel aan een van de gens post dan weet ze in welk toestand land verkeert ! Ze besef niet dat het volk Duits volk deze miegranten moet voederen niet zei zelf, en ze vergeet ook ,dat ze door het volk betaald wordt !!
  • Leopold Vanhoof

    6 jaar geleden
    En wanneer denkt ze dat er een Europese oplossing zal zijn. Hongarije heeft op zijn eentje al meer gedaan dan heel Europa om de toeloop in te dijken. En ze krijgen geen miljarden van de EU zoals Turkije.
  • frans vullings

    6 jaar geleden
    Waarom worden vluchtelingen betaald met belastinggeld en worden ze niet ondersteund die dit volk graag in Europa ziet . Denk dat het gauw afgelopen was
  • Paul Detandt

    6 jaar geleden
    Het zijn enkel die paar honderd sossen en wat groenen die ervoor zijn; De belastingbetalende burgers schaffen das nicht mehr.
  • Willy De Vidts

    6 jaar geleden
    In België hebben wij toch meerdere "Merkels"? De menskens mogen gaan stemmen, maar voor de rest zijn ze 's anderendaags monddood verklaard door onze politici die zichzelf aanzien als ongenaakbare goden die het alleenrecht opeisen om te beslissen oer wat met het gepeupel moet gebeuren!!