Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Millennials spenderen meer geld aan hun trouwfeest dan andere generaties

Daar zijn ze weer: de millennials. Dat ze big spenders zijn, weten we al. Zo heeft onderzoek aangetoond dat ze hun zuurverdiende centjes maar al te graag aan reizen en koffie geven, en blijkbaar ook aan hun huwelijksfeest. 

9 reacties

  • Coot van Does

    6 jaar geleden
    @Caroline Bex. Over 20 jaar begrijp je pas hoe vertederend onnozel: "Bovendien hebben millenials voor het huwelijk al samengewoond waardoor de echtscheidingscijfers voor deze groep echt wel meevalt of zal meevallen" klinkt. Onthou hem en geef jezelf een aai over de bol. Je bent snoezig, maar hebt nog een hoop te leren.
  • Caroline Bex

    6 jaar geleden
    Als ze het kunnen betalen, laat ze dan. Iedereen beslist over zijn eigen portemonnee. Bovendien hebben millenials voor het huwelijk al samengewoond waardoor de echtscheidingscijfers voor deze groep echt wel meevalt of zal meevallen!
  • hugo van de velde

    6 jaar geleden
    Trouwen en gewoon eens lekker gaan eten met zijn 2 kan ook wel zeker? Wie heeft er zaken mee dat je trouwt?
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    En de hebben millennials allemaal rijke ouders of gaan ze daarna ze klagen de rijken moeten betalen. Voor een bedrag van 33 000 euro kan je een stukje van een eigen woning verwerven, iets dat je zeker hebt. Ik heb al veel van die trouwers enkele jaren later zien scheiden en de alleenstaande moeder in de armoede. De schone schijn verkopers maken de mensen arm en zichzelf rijk.
  • Annelies Vandenbroeck

    6 jaar geleden
    Ja, en een jaar later zijn ze aan t scheiden met schulden. Ik ben in 85 voor de wet getrouwd met een tailleur aan en mijn man met een pak van C&A en dan gaan eten op restaurant met een groepje van 10 close mensen. Hebben flink gespaard en konden 2 jaar later al bouwen. Nu smijten ze geld aan nutteloze dingen weg.