Thomas wilde zich nog liever dood eten, dan zijn geheim te delen met zijn familie.
Volledig scherm
Thomas wilde zich nog liever dood eten, dan zijn geheim te delen met zijn familie. © Facebook

Thomas sleurde 300 kilo mee, maar ook groot geheim: “Door het te delen, veranderde alles”

BuitenlandJarenlang worstelde Thomas Teneti (43) met de kilo's, maar ook met een groot geheim. Hij woog bijna 300 kilo en zag het niet meer zitten. Maar toen hij zijn geheim deelde, vlogen plots ook de kilo's eraf. De man verloor op enkele maanden tijd meer dan honderd kilo.

22 reacties

  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Moesten onze voorouders maar dezelfde mentale weerbaarheid hebben gehad zoals nu velen dan was de mensheid uitgestorven. En als ik de begrijpende commentaren lees gaat het van kwaad naar erger. Binnen hier en 20 jaar loopt 90% van de bevolking de deur van een psycholoog plat.
  • Heidi Coussens

    6 jaar geleden
    Wat een onbegrip. Iemand die zich emotioneel niet goed voelt en zo een alcoholverslaving ontwikkelt, is ziek en moet geholpen worden. Iemand die om dezelfde reden een eetverslaving krijgt, moet gewoon zijn verantwoordelijkheid nemen? Twee maten, twee gewichten, maar eenzelfde gevecht om mentaal en fysiek gezond te worden.
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Ik zou de obesen in de wachtzaal bariatrische chirurgie hun verhaal eens laten doen. Veel van hen hebben een psychologisch trauma. Voor de atleten/macho's/macha's onder deze commentatoren is dat trauma misschien banaal maar daarom niet minder belangrijk (een wiegedood, een overleden partner, zware schulden, jobverlies, hypothecaire problemen, ....). Ja ze eten te veel. Als troost.
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Jarenlang 'worstelde' Thomas Teneti met de kilo’s staat er te lezen. Hij at gewoon teveel, veel te veel. Meer is er daar niet over te zeggen. Altijd maar die excuses of de verantwoordelijkheid bij een ander leggen. Verantwoordelijk zijn voor eigen lichaam en geest is niet in de mode. Daar zijn de psychologen voor op kosten van de samenleving. Emo-eters? Path-etisch!
  • Marlies Schoefs

    6 jaar geleden
    Als iedereen met een geheim zich te barsten moet gaan eten.dan zijn er geen mager mensen meer .