Zaakvoerder Eddy Deschrevel van taverne Maritimes op de Zeedijk van Zeebrugge. Het was ook deze foto die bij de brief zat.
Volledig scherm
Zaakvoerder Eddy Deschrevel van taverne Maritimes op de Zeedijk van Zeebrugge. Het was ook deze foto die bij de brief zat. © Mathias Mariën

Cafébaas die mindervalide weigerde te bedienen op terras krijgt doodsbedreiging

BinnenlandDe zaakvoerder van taverne Maritimes op de Zeedijk van Zeebrugge heeft via de post een indirecte doodsbedreiging gekregen. Aanleiding voor de brief is een weigering van Eddy Deschrevel om een mindervalide man te bedienen op zijn terras.

106 reacties

  • Paul Detandt

    6 jaar geleden
    Aan zee is de klant nooit koning, daarom zien ze me er al jaren niet meer. In de Ardennen ben je dan plots terug "meneer". Weg van de cafébazen-dieven, weg van de betonstructuur en de hondestront in het slechte weer.
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    En wie zal zijn personeel betalen ? die zogezegde handicapte Want kon wel naar daar en op dijk wandelen Duizenden gehandicapten kunnen niet buiten zeker niet naar zee-Brugge Sorry Wij waren er niet Honderden zaken hebben geen buiten- service meer Ga dan allemaal aanpakken!
  • Jennifer Peeters

    6 jaar geleden
    @Gie Vanheers. Een mindervalide mens met zuurstof niet willen helpen is zeer laag. Hoe kun je als mens zo harteloos zijn. Ik hoop dat die eigenaar veel klanten verliest!!!
  • Benny Marcelo

    6 jaar geleden
    Als er staat aangegeven dat op het terras zelfbediening is en die oudjes gaan daar dan toch zitten eisen om bediend te worden lijkt me dat eerder provocatie. Of was er misschien maar één terras open aan zee?
  • WAISME DAT

    6 jaar geleden
    Als je geen mensen kunt of wil bedienen op je terras, wel zet dan geen terras. A nee dat gaat zeker , waar moeten de zwarte inkomsten dan vandaan komen ?