Migranten verlaten het schip Diciotti in de haven van Catania op 13 juni.
Volledig scherm
Migranten verlaten het schip Diciotti in de haven van Catania op 13 juni. © EPA

Kustwacht brengt meer dan 500 migranten naar Italië

Een schip van de Italiaanse kustwacht met aan boord 523 migranten zet koers naar Italië. Anders dan hulporganisaties hebben de Italiaanse kustwacht en marine wél toegang tot de havens van het land. 

12 reacties

  • Caroline Bex

    6 jaar geleden
    Tijd voor een Europese revolutie. Alle politici naar de guillotine voor het verloochen van onze identiteit...
  • Mark Wijgers

    6 jaar geleden
    Er staan er nog miljoenen te wachten , dus de ngo’s hebben nog werk ... en blijft Europa zijn deuren openzetten of wordt eindelijk een stop gezet op de massa economische vluchtelingen ?
  • Anita Billen

    6 jaar geleden
    Weer veel mannen, terug sturen.
  • censor

    6 jaar geleden
    Al die verschillende culturen, in opvangcentra was er voortdurend heibel tussen die culturen en men wil hen dan onderdak geven in België....dat zijn gewoon martelpraktijken, die mensen hebben altijd geleefd in de warme zon, terwijl het hier amper 15 graden wordt en die lange winters ...regelrechte marteling voor die mensen Unia en mensenrechten : werk aan de winkel!
  • Dirk Bytebier

    6 jaar geleden
    Mr Peelos het is ėėn vuile boel ! Waar wij hier allemaal de duppe van zijn binnen enige tijd gaat het hier eens goed mislopen dit kan niet anders ze moeten ze zo snel mogelijk stoppen Europa binnen te laten komen . 1.000.000 staan er klaar daar achter om Europa binnen te komen heb ik uit heel betrouwbare bron vernomen