Bild
Volledig scherm
© Bild

"Onze problemen zijn groter dan enkele foto's en bomen" en "dit bezorgt ons WK-angst": Duitse media maken zich zorgen

WK voetbalEen atypische WK-start voor Duitsland. Waar de 'Mannschaft' traditiegetrouw een statement maakt met een vlotte zege, ging het nu oververdiend de boot in tegen een veel snediger Mexico. Na ook een slappe WK-voorbereiding maken onze oosterburen zich zorgen. Grote zorgen, zo leert een rondje in de Duitse pers.

9 reacties

  • Mark Peeters

    6 jaar geleden
    @stavros: zwitsers???? Mogen van geluk spreken dat het maar 0-1 was!
  • Sven Joseph

    6 jaar geleden
    Euh Stavros, Duitsland speelde niet tegen de Zwiters, maar tegen Mexico. :)
  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    De zwanezang van Löw is begonnen, hij nam Sané en Wagner die in vorm zijn niet mee en speelt nog met Boateng en Hummels die versleten zijn! Ze kunnen al maanden geen goal maken en Özil en Gundogan zijn niet in vorm! Als ze niet oppassen zouden de Duitsers er wel eens vlug kunnen uitgaan!
  • Johan Billiet

    6 jaar geleden
    och..de voetbalgod is een Duitser..ze herpakken en bezinnen zich en winnen nu nog 2 keer en als tweede gaan ze door..kan België achteraf misschien nog van profiteren..?
  • Marc LInden

    6 jaar geleden
    Hummels en Boabeng samen 25 kgr te zwaar. Loopvermogen van twee gepensioneerde. özil te traag, te laks en te veel betaald. Vriendjespolitiek van Löw (er lopen in Duitsland veel betere spelers rond) eindelijk afgestraft. Steriel, fysiek spel, zonder snelheid en finesse. Zoals Merkel zal moeten opkrasselen zo ook was dit onwaardig