Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Waarom je moet overwegen kiwi mét schil op te eten

Supergezond, kiwi's. Ze barsten van de vitamine C, B en E. En verschillende gezondheidssites moedigen je aan om hem met huid en haar te verorberen. Maar is dat wel verstandig?

10 reacties

  • Hugo Bavré

    6 jaar geleden
    Nooit gehoord van pesticiden die je niet zomaar kan afspoelen. Ongeschild fruit veroorzaken dikwijls aften in de mond. En weet dat in de ontwikkelingslanden het gebruik van pesticiden niet zo streng gereglementeerd en gecontroleerd wordt dan bij ons.
  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    Ik eet de okkornoten ook mee op ! Hard van buiten , zacht van binnen ! Heb nu volledige implantaten ...
  • Guy Geirnaert

    6 jaar geleden
    En al eens aan gedacht , veel minder afval ,dus niets dan voordelen ( lol )
  • Bernd Vaes

    6 jaar geleden
    Ja, dat is wel zo. Het is bovendien aangeraden het omhulsel van een koskosnoot op te eten, zo verdient de tandarts er ook iets aan.
  • Theo Van Hoof

    6 jaar geleden
    Ik eet al vele jaren kiwi met schil. Idem voor citroen. Ananas is wat hard.