EPA
Volledig scherm
© EPA

Betonproblemen in Belgische kerncentrales kosten Engie 250 miljoen euro winst

De revisie van Belgische kernreactoren op betonproblemen zal het Franse energiebedrijf Engie 250 miljoen euro kosten op het niveau van de winst. Dat heeft Engie vandaag bekendgemaakt.

20 reacties

  • Wilfried Van der Jeught

    6 jaar geleden
    Stop met kernenergie , het kost veel geld en op termijn veel leed.
  • ETIENNE BOECKX

    6 jaar geleden
    250 miljoen verlies geloof er niks van als ik mijn factuur jaar na jaar bekijk die loopt altijd maar hoger op terwijl mijn verbruik jaar na jaar daalt dat is de realiteit ! Alleen op mijn factuur zie ik die redenen van de stijging van de cost niet ! Het is ook alleen Engie die aan hun ingewikkelde steeds veranderende facturen aan uit kan !
  • ETIENNE BOECKX

    6 jaar geleden
    Geloof er niks van ! Van die 250 miljoen verlies elke euro dat Engie minder winst zou maken nemen ze terug op hun klanten in verdoken verhogingen en ik kan het weten want je mag nog zoveel besparen op je verbruik je zal toch elk jaar meer moeten betalen ! Aan hun facturatie geraakt niemand behalve zij zelf aan uit ! Maar mijn verbruik hou ik wel bij jaar na jaar daalt dat behalve de factuur die blijft maar stijgen en word steeds onduidelijker !
  • willy van der Wijk

    6 jaar geleden
    waarom geen laagje beton dat zich dichtslibt als er scheuren inkomen onlangs gelezen .
  • Patrick Moorthamer

    6 jaar geleden
    Sluit die handel en zet nieuwe en uptodate centrales! die hebben hun eigen al dik en din verdient waarom die oude centrales nog langer open houden.