.
Volledig scherm
. © rv

HERBELEEF wat er gebeurde op dag 5 van het WK in Rusland

WK LIVEHet WK voetbal is volop aan de gang en vandaag beginnen ook onze Rode Duivels aan hun missie! Vallen belangrijke spelers uit? Komt het tot opstootjes of heerlijke goals tijdens de trainingen? Al het grote en minder grote nieuws over het WK lees je in onze dagelijkse rubriek WK LIVE!

22 reacties

  • dev Sleger

    6 jaar geleden
    Het meest constante probleem bij belgie is het tempo. De 1ste helft tegen panama was het gewoon weer stapvoets. Dit zit er al heel lang in en is soms echt irriterend. Tegen costa rica was er een véél beter gemiddeld tempo met af en toe vlagen waar het echt waanzinnig ging. Maar het is gewoon te dikwijls tegen tempo zondagsvoetbal. Bon, ze hebben gewonnen, das belangrijk. Maar dat gemiddeld tempo mannen, dat moet echt veel hoger als je iets wilt gaan bereiken.
  • Jochen Leijgers

    6 jaar geleden
    Correcte analyse van Hazard. Wat velen niet gezien hebben is dat hij eigenlijk man of the match was. De subtielere dingen die hij doet voor het team ziet niemand, ze willen enkel dribbels zien. Denk maar eens aan die kopgoal van Lukaku die er nooit was gekomen zonder Hazard alsook zijn actie in de eerste helft(je zag dat hij wou drukken en dit sleept het team mee).
  • james vroman

    6 jaar geleden
    gooi die Catalaan toch buiten ze hebben stappen achteruit gezet in plaats van vooruit ..Belgische trainer is beter .
  • mark didden

    6 jaar geleden
    Vond de duw van Zwitser bij het doelpunt geen fout. Als we dat gaan bestraffen dan kun je bij elke hoekschop of vrije trap wel een fout geven . Dit was zeer zeer licht. Er gebeuren zwaardere duw en trekfouten.
  • Etienne Vanhoegaerden

    6 jaar geleden
    VAR inderdaad in fout maar is dit ook bij Portugal penalty ook volledig onterecht