Facebook/Donald Bardwell
Volledig scherm
© Facebook/Donald Bardwell

Dokter gelooft patiënt op spoed niet en laat dat duidelijk merken: “Bent u dood, meneer?”

Een dokter uit Californië is geschorst, omdat ze een patiënt respectloos behandelde op de spoedafdeling. De vrouw geloofde niet dat de twintiger iets mankeerde. Zijn vader filmde de discussie die daarop ontstond en postte de beelden later op Facebook. De dokter is inmiddels geschorst.

14 reacties

  • Ivo De Grande

    6 jaar geleden
    Elke dokter-welke huidskleur ook- heeft een eed afgelegd. In eerste instantie mensen in nood hélpen en niet zelf voor rechter spelen door individueel te willen vaststellen wie er ah faken is en wie niet. Dus altijd éérst helpen en nadien in het verslag een vermoeden van verslaving uitdrukken of eventueel de Politie op de hoogte brengen. Niet moeilijk, toch?
  • Benny Verhamme

    6 jaar geleden
    Tzal een lange dag geweest zijn voor die dokter. En dan kan je zoiets missen, het is moeilijk om een psychische stoornis vast te stellen. Men had het wat vriendelijker kunnen aanpakken en de patiënt wandelen sturen en zeggen dat die thuis zijn medicatie maar moet gaan nemen en dat ze hem hier nu niet verder konden helpen en alles fysiek ok is.
  • Katja Schraudy

    6 jaar geleden
    JAN,ik zou dat ook filmen,als bewijs matriaal.Anders kan ze van alles verzinnen en alles afstrijden.Nu kan ze er niet tussen uit dat het niet waar is terwijl het zo is.
  • Francinne Declerque

    6 jaar geleden
    Is dat dik ventje met die bril wel een dokter ? Geef hem dan al een tranquillizer wat een gezeur zeg.
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Wie filmt er zoiets op zo een moment ?