thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Twintiger mishandelt zwangere vriendin omdat ze zich niet wilt bekeren

De correctionele rechtbank van Tongeren heeft een 29-jarige Genkenaar veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes maanden en een boete van 800 euro omdat hij zijn zwangere vriendin heeft mishandeld. Het meisje heeft ondertussen alle contact met de man verbroken.

21 reacties

  • ANN LIMBOS

    6 jaar geleden
    Welkom in de 21ste eeuw.
  • pierre de smet

    6 jaar geleden
    Als er de TE aanhangt is het nooit goed , wat ook velen vergeten is dat de katholieke kerk ook ooit gedaan heeft wat de Islam nu doet , hoeveel mensen hebben die niet gedood , beroofd belogen en verminkt in het belang van het (geld ) geloof .
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    21ste EEUW...is het niet hoog tijd om al die wurgende,achterlijke religies te verbieden die dienen om mensen te dwingen tegen hun wil en onder controle te houden?Elke streng gelovige is een slécht mens want die laat opgelegde dwang/regeltjes zijn daden beslissen ipv zélf als méns zijn leven te bepalen en te beslissen!
  • Marcel van Alderweireldt

    6 jaar geleden
    En toch blijven meisjes van bij ons vallen voor zulke profiteurs die ons sociaal systeem en onze vrouwen komen uitbuiten! Gebruik toch jullie verstand meisjes! Er zijn genoeg lieve mannen onder jullie eigen volk!!!
  • Medard Albrechts

    6 jaar geleden
    yep, dat krijgt ge met die onnozele religies, dat is voor niks goed en voor niks nodig, wij hebben nu politiekers die voor pastoor spelen, we hebben geen zogenaamde goden meer nodig