Beschaamde ouders keren terug naar restaurant om rekening van dochter te betalen

Jezelf op restaurant tegoed doen aan een lekkere steak en een chocoladedessert, maar daarna weglopen zonder de rekening te betalen. Wat de 23-jarige Donna en haar 26-jarige vriendje Shaun vrijdag deden is niet erg netjes, en dat moeten haar ouders ook beschaamd toegeven. Ze keerden in de plaats van hun dochter terug naar het restaurant om de rekening te betalen.

jva

De uitbaters van het restaurant Unruly Pig in het Engelse Suffolk stuurden beelden van de bewakingscamera naar televisiezender CCTV. Daarop zie je hoe het jonge koppel w egloopt en ontsnapt aan een rekening van 147 Britse pond (170 euro) door over het terras te klimmen. Een fikse rekening, maar de twee hadden dan ook een copieuze maaltijd achter de kiezen: een salade en een soep van advocado, twee steaks, twee flessen Italiaanse wijn, zes Baileys en drie cognacs, twee chocoladedesserts en een fles bruiswater.

De beelden van de schaamteloze dieven werden samen met een opsporingsbericht uitgezonden en kwamen zo onder de ogen van de ouders van Donna, die hun dochter en haar vriendje Shaun meteen herkenden. Ze waren zo beschaamd dat ze onmiddellijk het restaurant contacteerden. “Ik voelde medelijden voor hen”, reageert uitbater Brendan Padfield. “Want zij hadden de waardigheid en de eerlijkheid om zich te komen verontschuldigen voor hun dochter. De rekening hebben ze vereffend, wat ze eigenlijk niet eens hadden moeten doen in haar plaats. Zij zijn in ieder geval altijd terug welkom in ons restaurant.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer