iStock
Volledig scherm
© iStock

Australiër gebruikt wiskundige formule om al zeven keer te winnen met lotto

Met "wat wiskunde" en zijn eigen "formule" won een Australiër al zeven keer de lotto, of alles samen zo'n 270.000 euro. Zaterdag haalde hij, samen met tien anderen, de jackpot binnen, goed voor een goeie 255.000 euro.

22 reacties

  • Marc Van der Vloedt

    6 jaar geleden
    Ondertussen zit Jean-Pierre T. (meervoudig winnaar uit Limburg) met de krampen in zijn vingers want er zijn weer nieuwe lottoformulieren uitgebracht en zijn (kleurkaarten)systeem werd duidelijk (met een bedoeling) gesaboteerd.
  • Dirk Willocx

    6 jaar geleden
    Geen enkele cijfercombinatie is meer waarschijnlijk dan een andere. Het enige wat je kan doen is de kans vergroten dat je de pot met minder winnaars moet delen. Dit kan door bvb cijfers te kiezen boven 31 om de veelgebruikte geboortedagen te vermijden.
  • Jef Denijs

    6 jaar geleden
    Dat is inderdaad puur geluk, ik heb ooit eens zoiets ontwikkeld en had inderdaad iets meer dan vroeger 3 of 4 nummers. Meer was het ook niet en het eindresultaat was verlies.
  • Maserty Asaert

    6 jaar geleden
    De lotto word al jaren gemanipuleerd,die weten al op voorhand welke cijfers er gaan uitkomen..
  • Rudi De Lobelle

    6 jaar geleden
    Je kan daar geen wiskunde op loslaten... beste vergelijking is dat je van een gans voetbalveld, 1 grassprietje mag gaan trekken waaronder een grote prijs zit... eender welk je wil... zo weinig kans heb je... desalnietemin speel ik ook mee hoor...