Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Consensus groeit over verbod op tabaksautomaten en roken in de wagen

Binnen de federale meerderheid groeit een consensus over een aantal tabaksmaatregelen. Zo zou het parlement volgende week stemmen over een verbod op tabaksautomaten en zou het ook niet langer toegestaan zijn om in de wagen te roken als er iemand jonger dan 16 jaar meerijdt. Daarenboven zou de regering werk maken van de invoering van neutrale sigarettenpakjes en een verbod op mentholsigaretten.

23 reacties

  • GERARD DE PELECIJN

    6 jaar geleden
    Zij die het verbieden roken soms zelfs (stiekem en misschien ook nog gratis zoals alles)!
  • Lorea Del Rio

    6 jaar geleden
    Het zijn goede tijden voor dokwerkers....die verkopen vlot hun "gekregen" sloffen .
  • Gilbert Dejonghe

    6 jaar geleden
    Zij die roken en vroeg willen sterven moeten dat toch maar weten , ze doen het zich zelf aan .Laat iedereen doen wat hij wil , er zijn al wetten genoeg en er is geen een die nuttig is , of het is voor hun eigen zak .
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    Als roker mogen ze de tabak producten allemaal verwijderen Als een NGO pub maakt voor sigaretten (minderjarigen) Doet de politicus niks en procureur mag niet optreden van minister ??Maar doe dan zelfde met de illegale drugs en zeker op/nabij scholen Elke school heeft drugprobleem Ministers???Blind of wereldvreemd?
  • Conny Van den Bosch

    6 jaar geleden
    En in Canada legaliseert men cannabis. Nochtans brengt drugs meer schade toe aan de gebruiker en zijn omgeving dan tabak en leidt softdrugs meestal tot overschakeling op hard drugs. Je moest eens weten hoeveel mensen er jaarlijks overlijden door (verplicht) gebruik van "Werk", dus dat misschien ook beter verbieden.