De voormalige Miss België moest zich verantwoorden voor een forse snelheidsovertreding.
Volledig scherm
De voormalige Miss België moest zich verantwoorden voor een forse snelheidsovertreding. © Proot

Ex-Miss België Cilou Annys veroordeeld voor forse snelheidsovertreding

CelebritiesDe Brugse politierechter heeft Cilou Annys (27) veroordeeld tot 15 dagen rijverbod en een geldboete van 560 euro, waarvan de helft met uitstel. De voormalige Miss België moest zich verantwoorden voor een forse snelheidsovertreding.

6 reacties

  • Erwin VD

    6 jaar geleden
    Iemand die uit een coma ontwaakt is zeker niet levensbedreigend, integendeel! Maar omdat madammeke een miss Belgie was, word ze milder gestraft! En dat foefje van een zaak runnen daar ben ik totaal tegen. Want met die reden kan ze nog meer overtredingen doen aan matige straf! Iedereen heeft zo wel een reden om verder met de auto te mogen rijden hé! We gaan toch niet beginnen met klassejustitie hé, als ge dat dan klasse kan noemen.
  • Jean-Pierre Van Wetswinkel

    6 jaar geleden
    Dit noemen ze dan een zware boete het moest is een gewone werkman zijn
  • Frank Van Hevel

    6 jaar geleden
    Zo een kleine boete bah
  • Mark Deckers

    6 jaar geleden
    "Ze heeft haar rijbewijs nodig voor haar babyspeciaalzaak en voor modellenwerk". Net of andere mensen hebben dat niet nodig voor hun werk, voor hun zaak, voor hun gezin of hun kinderen. Nee wij betalen ons allemaal blauw aan een wagen om vervolgens doelloos rond te rijden, niet eens denkende aan waar we het volgende uur terecht zouden kunnen komen als we zo verder blijven rijden... zucht, dat dit op een rechtbank überhaupt nog een argument kàn zijn ontgaat me volledig.
  • Steven Vanden Broeck

    6 jaar geleden
    Voetballer, (ex) presentatice of wannabe ondernemer, altijd dezelfde.